Kycklingmiddag på två sätt!

Den översta tallriken är sambons då han helst inte ville äta det jag åt, nämligen kycklinghjärta. Kycklinghjärta smakar inte alls lika mycket "lever" smak som kycklinglever, och är ändå inälvsmat med högt näringsinnehåll.
Sambons kycklinggryta gjorde jag såhär:
- 1 tinad kycklingfilé
- 1/2 gullök
- 1/2 paket krossad tomat
- en skvätt grädde
- 1 hyvlad morot
- 1-2 finhackade sparris
- 1/2 paket kikärtor (anses inte som paleo)
- kryddor som sambal oelek, salt, peppar, chili, vitlök + grönsaksbuljong.
Jag började med att fräsa lök, kyckling, och lade sedan ner morot och sparris. Sist i med vätskor och kryddor, sedan lät jag det puttra en stund.
Serverades med: Morot, Spenat, Vitkål, Brysselkål, Rödbeta, Avokado, Paprika och lite fröer/nötter på toppen.
Min måltid hade alla ovan nämnda grönsaker som grund, och därefter hade jag kycklinghjärta som jag stekt ihop med lök. Uppepå hade jag även 1 msk hemgjord persilja-pesto.
Mycket gott!