Inspirerande vardagsmat

Jag har varit dålig på att publicera inlägg med recept här det senaste, dock mer uppdateringar på INSTAGRAM - Mickanspaleo. 
 
Jag kan ibland känna att recepten är knappt några recept. Det är så enkelt att det nästan känns löjligt att skriva upp hur jag har gjort. Det är oftast inte mer komplicerat än att kasta ner diverse grönsaker i en stekpanna ihop med någon form av protein (Ägg, fågel, kött, fisk). Vill jag ha en wok/pytt känsla så hoppar jag grädden/kokosmjölken, annars slänger jag i lite sådant. Kryddningen går att variera i oändlighet, men att hålla sig till rena kryddor och undvika färdiga blandningar är att rekommendera. Samt undvika fondtärningar och även helst fond på flaska. Jag använder det ibland, men i så fall ytterst lite. Jag provar mig fram och att försöka framhäva smakerna från livsmedlet i sig är minst lika gott! 
 
På bilden nedanför ser ni gryta på: KYCKLINGLEVER, BACON, LÖK, PURJOLÖK, GRÄDDE, SALT, PEPPAR, VITLÖK, CHILI. 
 
Bilden nedanför visar en gryta på: FLÄSKFILE, KOKOSMJÖLK, SOJA(Inte att rekommendera egentligen), PAPRIKA, SJÖGRÄSNUDLAR, VITLÖK, CHILI, SALT, PEPPAR. 
 
På bilden nedanför ser ni en köttfärsgratäng med sötpotatis. Innehöll: EKO/KRAV KÖTTFÄRS, SÖTPOTATIS, PURJOLÖK, LÖK, ÄGG, GRÄDDE, RIVEN OST. 
 
På bilden nedan ser ni en Paleo - WRAP med fyllning. Wrappen innehöll: ÄGG, VATTEN, FIBERHUSK, SALT, PEPPAR. 
 
På bilden nedan ser ni scrambled - bananpannaka med äpple, kanel, kokos och kvarg! 
 
 
 
RSS 2.0